Best of Content Awards: de inschrijvingen zijn geopend

Wednesday, January 29, 2020

Voor het derde jaar op rij gaan Custo en ACC dit voorjaar op zoek naar de strafste contentmarketinginitiatieven van het afgelopen jaar. De inschrijvingen voor de Best of Content Awards (BOCA) zijn inmiddels geopend.

De derde editie van de BOCA is uit de startblokken geschoten. Tot 16 maart hebben bureaus en adverteerders de kans om hun beste contentmarketingrealisaties van afgelopen jaar (tussen 1 januari 2019 en 28 februari 2020) in te sturen en zo kans te maken op een felbegeerde BOCA.

Voortaan hebben inschrijvers de kans om deel te nemen in 9 content marketing-categorieën en 22 content craftsmanship categorieën. Zoals steeds staan in de eerste de strategische reflectie en langdurige programma’s centraal. De Craftsmanship Awards huldigen dan weer de creativiteit en de innovatie in specifieke contentmarketingdomeinen. Denk bijvoorbeeld aan de beste printpublicatie of het gebruik van video.

Nieuw is ook dat de ingeschreven cases dit jaar eerst zullen gecheckt worden door een externe expert die zal nagaan of ze voldoen aan de definitie van content marketing (“the discipline of creating quality branded content to deliver engaging relations, consumer value and measurable success for brands.”) alvorens ze aan de juryleden worden overhandigd.

Tot slot nog dit (noteer alvast in je agenda): de uitreiking van de BOCA staat gepland op 14 mei.

Alle info én inschrijven op bestofcontent.be

 

 

comments

Newsletter

Benieuwd naar de nieuwste trends in content marketing? Schrijf u in en ontvang onze newsletter in uw mailbox.