Content Rules? Content Rules!

Thursday, May 4, 2017

Alles leren over content marketing, native advertising, content advertising, branded content, custom media, influencer content en nog veel meer? Mis dan de afspraak niet en schrijf je nu meteen in voor het Content Rules?!-seminar op 16/5 in Antwerpen.

 

Het Content Rules?!-seminar wordt het eerste congres in Vlaanderen waarop verschillende actoren uit content marketing samen een stand van zaken presenteren, de begripsverwarring over de verschillende termen uitklaren en deontologische grenzen aanduiden.  

 

Op het programma staan absolute toppers uit binnen- en buitenland, zoals content marketing ‘evangelist’ Joe Pulizzi, reclamespecialist Dave Trott, hoofdredactrice Liesbeth Van Impe, redacteur en auteur Joël De Ceulaer en Custo-lid Michel Libens. Het volledige overzicht van alle sprekers vind je trouwens hier.

 

 

Wat je kan verwachten? Keynotesprekers met een duidelijke visie, die durven duiden en provoceren. Concrete cases uit verschillende sectoren, denk bvb. aan WWF, KBC, Ethias en enkele beloftevolle starters. Doorheen de hele dag kan je ook workshops en demo’s volgen die het begrip ‘content marketing’ tot leven zullen brengen. Daar kom je hier alles over te weten.

 

 

PRAKTISCH

Content Rules?! is het contentmarketingcongres georganiseerd door de opleidingen Journalistiek en Communicatiemanagement van de Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, in samenwerking met MediaNet Vlaanderen, de VVJ (Vlaamse Vereniging van Journalisten), de ACC, en – natuurlijk – CUSTO.

 

Het congres gaat door op dinsdag 16 mei op de Campus Lange Nieuwstraat van de Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen.

 

 

 

 

Blijf op de hoogte via Twitter, Facebook en LinkedIn

comments

Newsletter

Benieuwd naar de nieuwste trends in content marketing? Schrijf u in en ontvang onze newsletter in uw mailbox.