Drukke herfstmaanden bij Custo

Sunday, October 4, 2015

Communicatie- en marketingstrategieën, native advertising, een radio- en televisiecampagne, nieuwe bladen, een frisse wind door bestaande publicaties én een hoge CIM-score … De Custo agencies zaten de voorbije maanden duidelijk niet stil!

 

The Fat Lady Uzegt

Nieuw intern magazine voor UZ Brussel

 

 

Sterke CIM-score

 

Meer goed nieuws bij Headline Publishing: een jaar na het volledige herdenken van het ledenblad voor Touring, de grootste mobiliteitsorganisatie van België, werpt de nieuwe strategie en bladinvulling haar vruchten af: Touring Magazine, goed voor een oplage van 400.000, bereikt volgens de meest recente CIM-cijfers 12% meer lezers dan een jaar voordien. Ontdek hier de volledige case.

 

Magazine voor vernieuwde fietsknooppunten

 

Westtoer vernieuwt in 2016 de knooppunten in West-Vlaanderen. Dit gaat gepaard met een uitgebreide mediacampagne. Roularta Custom Media staat in voor de realisatie en druk van een fietsmagazine, dat in maart 2016 wordt verdeeld over alle brievenbussen van West-Vlaanderen.

 

Nieuwe communicatiestrategie voor ‘s werelds grootste zakelijke netwerk

 

Magelaan staat sinds kort in voor de communicatie- en marketingstrategie van ‘Business Network International’(BNI), het grootste zakelijke netwerk ter wereld. De uiteindelijke bedoeling is het aantal BNI-leden in Vlaanderen én Nederland te verdubbelen in de komende vijf jaar. Het netwerk vertrekt vanuit het principe dat geven loont. Elk BNI-lid deelt zijn ideeën, contacten en netwerken met andere BNI-leden. Dat levert heel wat zakelijke aanbevelingen op die leiden tot langdurige en veelbetekenende relaties met andere ondernemers, en uiteindelijk tot meer omzet.

 

Native advertising voor Mercedes, Belfius en Mobistar

 

Native advertising (print/digitaal) is hot, Custom Media maakte in samenwerking met de reclameregie van Roularta Media Group verschillende content bijdragen in opdracht van Mercedes, Belfius, en Mobistar, gepubliceerd in de magazines Knack, Trends Style en Trends.

 

Ook nieuw bij Roularta: Daphné Debaenst vervoegt Roularta Custom Media in Roeselare. Daphné maakt de overstap van de marketingafdeling van Plus Magazine en zal met haar expertise nieuwe projecten bij Custom Media  mee helpen uitbouwen.

 

comments

Newsletter

Benieuwd naar de nieuwste trends in content marketing? Schrijf u in en ontvang onze newsletter in uw mailbox.