Het Content Marketing Fast Forward Congres komt naar België!

Tuesday, March 13, 2018

Custo introduceert het bekende Nederlandse #CMFF in België. Op 31 mei komen onder andere Ann Handley en Lazar Dzamic onze kennis bijspijkeren.

Ann Handley, de leading lady van content marketing, wordt zonder twijfel de top of the bill van de eerste editie van #CMFF in België. Deze beststeller auteur is Chief Content Officer van MarketingProfs, een opleidingsbedrijf dat zich richt tot marketeers. Ze schreef onder andere ‘Content rules’ en ‘Everybody writes’ en werd door ForbesWoman verkozen tot een van de beste 20 vrouwelijke bloggers.

Maar Ann Handley is niet de enige straffe spreker die het podium in Brussel op 31 mei zal onveilig maken. Zo is er Lazar Dzamic, ex-Planning Director in heel wat bureaus, maar ook bij Google ZOO. Hij zal het hebben over het belang van data om tot creatieve ideeën te komen.

Victor W Goa zal het hebben over de contentstrategie van eletronicaspeler Arrow, terwijl Inga Batur over haar eigen ervaringen als blogger zal vertellen. Andre Alpar tot slot komt uit Duitsland en was er CEO van contentmarketingbureau Performics. 

Deze sprekers verzorgen het namiddagprogramma. In de voormiddag kunt u in een klein groepje aanschuiven aan een van de experttafels, waar contentmarketingexperts vragen uw beantwoorden  en u ervaringen kunt uitwisselen.

Ontdek het volledige programma en schrijf in http://cmffevents.be/

comments

Newsletter

Benieuwd naar de nieuwste trends in content marketing? Schrijf u in en ontvang onze newsletter in uw mailbox.