BOCA 2020: De shortlists zijn bekend!

Monday, November 2, 2020

Met 95 inzendingen en 32 Best Of Content Awards mogen we van een Topjaar spreken. Content Marketing heeft duidelijk de wind in de rug; des te meer in deze moeilijke tijden.

In totaal 30 bureaus en opdrachtgevers dienden dit jaar één of meerdere cases in voor de BOCA Awards. Die werden voor de derde keer georganiseerd door CUSTO, het Expert Center Content Marketing van de ACC.  De BOCA’s zijn onderverdeeld in 9 Content Marketing- en 22 Craftsmanship categorieën.  

Een Jury met opdrachtgevers olv Jasper Van Zandbeek (Zandbeek) selecteerde in totaal 15 Content Marketing Awards, terwijl de Craftsmen-Jury olv Cris Jansen (Motionmakers) 16 Craftsmanship Awards weerhield. Samen met de Press Award, geselecteerd door MM én PUB, levert dat een mooie oogst op van 32 Best Of Content Awards.

Vandaag kondigen we de geshortliste cases aan: zij mogen allemaal minstens 1 Award verwachten. Die worden in de loop van de volgende 4 weken veilig thuis of op kantoor geleverd. Het volledige winnaarspalmares wordt bekend gemaakt in de Best Of Content ANNUAL, die op 1 december online verschijnt op custo.be en op acc.be en waarvan de gedrukte uitgave op 4 december wordt meegestuurd met Sparkle van bpost, partner van de BOCA’s.

Wie zich alvast van een exemplaar van de BOCA Annual wil verzekeren, stuurt een mailtje naar stephanie@acc.be.

Newsletter

Benieuwd naar de nieuwste trends in content marketing? Schrijf u in en ontvang onze newsletter in uw mailbox.