BOCA Winnaars

Thursday, November 24, 2022

BOCA 2022: Propaganda en com&co trekken de lijst aan

 

De 5de editie van de BOCA, de Best of Content Awards, leverde een oogst van 34 awards op. Maar liefst 12 verschillende bureaus vielen in de prijzen. 

Met 9 awards was Propaganda het meest bekroonde bureau. Het won één Gold, één Silver en de Press Award met Istoir voor de case “Instanovel Strategy”. Nog één Silver Award en 2 Bronze Awards voor Onderwijs Vlaanderen met “No Cap”. 2 Bronze Awards voor Cera met “Notenkrakken” en Carrefour met “Carrefour Food Content Program” en één Craftsmanship Award voor Istoir met de case “The soundless return of Boris / Instanovel #1”. De 3 andere Gold Awards gingen naar Ogilvy Social.Lab/NRJ & Pink Ribbon met de case “Mix4Boobs”, d-artagnan/Orange Belgium met de case “Proud to be Orange” en Happiness Brussels/OVK/PEVR met de case “Empty Rooms”. 

Ogilvy Social.Lab won voor deze campagne ook nog een Silver Award en een Crafsmanship Award, terwijl d-artagnan nog twee maal bekroond werd voor dezelfde campagne : met een Crafsmanship Award en de GRAND PRIX. 

Nog twee andere bureaus vielen veelvuldig in de prijzen. Het gaat enerzijds om com&co met 6 awards : 1 Bronze Award en 2 Craftsmanship Awards voor Cevora met de cases “How Cevora sparks curiosity through content” en “Crash Course”  en nog 1 Bronze en 1 Craftsmanship Award voor VIB met de case “On the origin of impact » en een laatste Craftsmanship Award voor Teamleader met de campagne “Agency Life: the podcast” . Anderzijds is er The Fat Lady met 4 awards : 2 Silver Awards voor UGent met de cases “Durfdenken.be” en “Studiekiezers », een Bronze Award voor UGent met de campagne “Boekentoren Binnenstebuiten + Durfdenken.be”, en een Craftsmanship Award voor Liantis met de case « Employee Handbook ».  

Volgende bureaus wonnen elk 2 awards: June20 voor HOGENT en JBL (2 Silver Awards), Cypres voor bpost (2 Craftsmanship Awards) en Bold & Pepper (2 Craftsmanship Awards). 

De laatste awards gaan naar MediaMixer, Onlyhumans en Publicis Groupe.

Ontdek alle winnaars op www.bestofcontent.be

Newsletter

Benieuwd naar de nieuwste trends in content marketing? Schrijf u in en ontvang onze newsletter in uw mailbox.