Best of Content Awards 2024: Ontdek de entry kit met de nieuwigheden

21 april 2024

De editie 2024 van de Best of Content Awards belooft heel wat nieuws. De categorieën worden aangepast, er is plaats voor nieuwe awards én de award voor Agency of the Year gaat voortaan automatisch naar het bureau dat het beste scoort. Inschrijven kan tot 1 juli.

Content Awards – 4 categorieën

Naar goede gewoonte gaat Custo ook dit jaar op zoek naar de beste Belgische cases in content marketing. De 7de editie van de BOCA wordt de eerste waarin de organisator binnen de Content Awards met 4 grote categorieën zal werken: B2C, B2B, B2E en Non-profit. Alle ingeschreven Content Awards cases maken ook kans op de Sustainability Award.

Voor wie zijn kans op winst dacht te zien slinken, geen paniek! Bij elk van de awards worden een Gold en een Silver en een Bronze Award uitgereikt.

Agency of the Year

Een andere grote nieuwigheid is de Agency of the Year Award. Die bestond al, maar is niet langer gebaseerd op genomineerden. De prijs gaat voortaan naar het bureau dat met de meeste punten (gebaseerd op de gewonnen awards) ​gaat lopen.

Craftsmanship Awards – 12 categorieën

In de categorie Craftsmanship Awards is er geen Gold, Silver of Bronze Award, maar wel heel wat awards, steeds gebaseerd op een specialisatie, van Best Content Design, over Best Use of Native Advertising tot Best Use of AI en Best Use of Social Media.

Press Award

Afsluiten doen we met een zekerheid: de Press Award wordt behouden en nog steeds uitgereikt door vakjournalisten van Media Marketing en Pub.

Download nu de entry kit en dien je cases in vóór 1 juli

Mis niets over content marketing

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief