YouTube

YouTube is een wereldwijd populair videoplatform, uitgegroeid tot een van de grootste websites ter wereld. Gebruikers kunnen video’s uploaden, bekijken, delen en zich abonneren op kanalen. Met een breed scala aan content, van tutorials en muziekvideo’s tot vlogs en live streams, heeft YouTube de manier waarop we media consumeren en delen revolutionair veranderd.

Influencer Marketing

We zien steeds vaker merken die aan influencer marketing doen. Maar doen ze het wel goed? En hoe kan jouw agency aan de slag met influencer marketing? Custo reikt jou de nodige tools en inspiratie aan.

AI

Artificiële intelligentie (AI) is vandaag belangrijker dan ooit. Maar wat is het eigenlijk? En hoe kan je het inzetten in content marketing?

Podcasts

Podcasts, een innovatieve en hippe manier om aan de slag te gaan met content. Maar hoe ga je met podcasts aan de slag? Ontdek al onze tips.

TikTok

TikTok is hét nieuwe socialmediaplatform voor contentmarketeers. Maar tegelijk zijn er verschillende uitdagingen aan gekoppeld. Hoe ga je als marketeer het beste om met dit platform? Deze artikels bieden jou alvast enkele handvatten.

BOCA

Elk jaar organiseert ACC, in samenwerking met Custo, de BOCA. Dit jaar vierden we de zesde editie van de Best of Content Awards.

Lees meer

Benieuwd naar de nieuwste trends in content marketing?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang al onze updates in jouw mailbox.

Nog enkele gegevens

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.