CUSTO

Wij brengen de content in de marketing

CUSTO is de Belgische vakvereniging van custom content- en content marketing agentschappen.
Wilt u aan slag met content marketing? Of zoekt u advies en ondersteuning? Of bent u een content-agentschap?
Custo is er voor alle leden, partners en adverteerders die content inzetten in de ontwikkeling van hun activiteiten. 

CUSTO MAAKT CONTENT (MARKETING) BEKENDER

Content marketing is een volwaardig, creatief en professioneel marketinginstrument. En dat mag iedereen weten. Daarom zet Custo zich in voor de promotie van content marketing in België, met de nadruk op relevante en engagerende content. Het soort content waar Custo-leden expert in zijn.

CUSTO HELPT ADVERTEERDERS EN BUREAUS

Bent u een adverteerder die met content marketing start of ermee bezig is? 
Custo biedt u gratis hulp om content optimaal in te schakelen in uw marketingbeleid.
Zo helpen we u om een goede content marketing-briefing op te stellen.
Of beantwoorden we uw vragen over pitches en typecontracten.

Bent u een contentbureau? 
Het loont om u kandidaat te stellen als Custo-lid. Niet alleen krijgt u het Custo-kwaliteitslabel als u aan de voorwaarden voldoet. We helpen u ook om verder te groeien en uzelf te professionaliseren als strateeg en maker van effectieve en efficiënte contentprojecten.

CUSTO NODIGT U UIT OP CONTENT-EVENEMENTEN

Elk jaar bent u van harte uitgenodigd op de evenementen die Custo organiseert, of waar we aan deelnemen. Zo kan u zichzelf als adverteerder of Custo-lid informeren over en bekwamen in content en content marketing

CUSTO HOUDT U UP-TO-DATE

Voor u volgt Custo de trends en ontwikkelingen rond custom content en content marketing nauwgezet op. In België én wereldwijd, als lid van het International Content Marketing Forum (ICMF). Zo beschikt u meteen over waardevolle informatie voor uw eigen content marketingplan.

WERKEN MET EEN CUSTO-AGENTSCHAP

Wenst u verdere stappen te zetten in het inschakelen van content? Kies dan voor een van de bureaus die lid zijn van Custo. Zo bent u zeker dat uw content gemaakt wordt door echte vakmensen.

Wilt u weten welk bureau het best bij uw wensen past? Of hebt u vragen over het opstellen van een goede content marketing-briefing of het opzetten van een bureaucompetitie en typecontracten?Of wenst u meer te weten over de kracht van uw publicaties?

Mail naar backoffice@custo.be voor alle antwoorden.

WORD LID VAN CUSTO

Lid zijn van CUSTO biedt u als content-bureau vele voordelen om uw business en uw expertise verder te ontwikkelen:

  • u wordt actief gepromoot als een vakkundig contentbureau dat content ontwikkelt volgens de regels van de kunst.
  • u wordt door potentiële klanten gezien als een ernstig en betrouwbaar contentbureau.
  • u kan advies inwinnen over verschillende onderwerpen, zoals ontwikkelingen in de markt, complexe contracten en ingewikkelde pitchdossiers.
  • u profiteert van allerlei zaken die u alleen niet – of moeilijk – kan realiseren, zoals tools om KPI’s en benchmarks te berekenen, templates voor content audits en analyses, briefingdocumenten voor contentprojecten, marktonderzoek en internationale contacten. 
  • u maakt deel uit van een gemeenschap van actieve leden die regelmatig met elkaar in gesprek gaan en vakinhoudelijke ontwikkelingen met elkaar delen.

Geïnteresseerd? Lidmaatschap is open voor alle agentschappen die content als marketinginstrument hoog in het vaandel dragen en hierrond expertise kunnen aantonen. Mail naar backoffice@custo.be en we komen langs.

Custo is gehuisvest bij en wordt ondersteund door ACC Belgium. Custo is tevens het Expertcenter Custom content & Content marketing

CUSTO wordt mogelijk gemaakt door de volgende partner: